En professionel salgsvurdering sikrer dig en god handel


Hos Ejendomsmæglerfirmaet Nicolaj Kejser sætter vi en ære i at sikre dig den bedst mulige bolighandel – herunder den bedst mulige pris for din bolig/ejendom. Det handler her om at have fingeren på pulsen på boligmarkedet, et solidt kendskab til de seneste realiserede handler i det pågældende område, og på den baggrund sætte lejligheden eller huset til salg til de bedste mulige markedsvilkår der er interessante for boligkøberne.

Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering
At sætte den rigtige udbudspris er dermed et af de vigtigste elementer i ejendomsmæglerens arbejde.
Hos Nicolai Kejser foretager vi en grundig og professionel gennemgang af din bolig/ejendom, før vi foreslår, hvilken salgspris du kan forvente. Det sikrer dig de bedste betingelser for at opnå et optimalt salg af din bolig/ejendom.

Tillid, troværdig, & ordentlighed er en del af vores dna når det handler om køb & salg af ejendomme & boliger, og vi sælger med glæde de fleste bolig- ejendomstyper.

Geografisk dækker vi det meste af Sjælland, med fokus på Storkøbenhavn & Frederiksberg, men vi tager med stor glæde en spændende ejendom til salg i Nord- & Sydsjælland også.

En salgsvurdering af din bolig hos os er helt gratis og uforpligtende, så kontakt os endelig hvis du går med salgstanker. Ring til os på tlf. 40 44 74 64, eller send en email til nk@nicolajkejser.dk. Du kan også vælge at benytte formularen herunder hvis du ønsker at bestille tid til en gratis & uforpligtende salgsvurdering.

Vores arbejde er først gjort, når du som kunde er tilfreds med din bolighandel.

Hvis du overvejer at sælge din bolig/ejendom hører vi meget gerne fra dig ganske uforpligtigende. Hos Nicolaj Kejser møder du kompetente folk der gør en dyd ud af at dig sikre stor service & høj kvalitet omkring din bolighandel. Vi er et ejendomsmæglerfirma med mere end 500 bolighandler i portoføljen og mange salgsrekorder gennem tiden. Går du med tanker om boligkøb i Storkøbenhavn eller på Frederiksberg er du også meget velkommen til at kontakte os, det kan være guld værd.

Bestil gratis & uforpligtigende salgsvurdering af din bolig her.

maj 2021

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31