Professionel salgsvurdering sikrer dig en god handel

Som indehaver af Ejendomsmæglerfirmaet Nicolaj Kejser sætter jeg en ære i at sikre dig den bedst mulige handel – herunder den bedst mulige pris for din ejendom. Det handler her om at have fingeren på pulsen på boligmarkedet, et solidt kendskab til de seneste realiserede handler i det pågældende område og på den baggrund sætte ejendommen til salg til de bedste mulige markedsvilkår, der er interessante for køberne.
Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering
At sætte den rigtige udbudspris er dermed et af de vigtigste elementer i ejendomsmæglerens arbejde.
Hos Nicolai Kejser foretager vi en grundig og professionel gennemgang af din ejendom, før vi foreslår, hvilken salgspris du kan forvente. Det sikrer dig de bedste betingelser for at opnå et optimalt salg af din ejendom.
Tillid, Troværdig & Ordentlighed er en del af mit dna, når det handler om Køb & Salg af ejendomme, og jeg sælger med glæde de fleste ejendomstyper.
Geografisk dækker jeg det meste af Sjælland med fokus på Storkøbenhavn. Men jeg tager med stor glæde en spændende ejendom til salg i Nord- & Sydsjælland.
En salgsvurdering hos os er gratis og uforpligtende, så kontakt os endelig, hvis du går med salgstanker. Ring til os på 40 44 74 64, eller skriv til NK@nicolajkejser.dk – eller benyt formularen herunder.

Vores arbejder er først gjort, når du er tilfreds

Hvis du overvejer at sælge din bolig, hører vi meget gerne fra dig det er ganske uforpligtigende. Hos Nicolaj Kejser møder du en kompetent mand til opgaven der gør en dyd ud af service & kvalitet med mere end 500 handler i bagagen og mange salgsrekorder gennem tiden. Går du med tanker om Boligkøb er du også meget velkommen til at kontakte Nicolaj Kejser, det kan være guld værd.

Bestil gratis & uforpligtigende salgsvurdering her.

april 2021

MTOTFLS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930