En professionel salgsvurdering sikrer dig en god handel

Salgsvurdering af hus og lejlighed Gratis og uforpligtende. Hos Ejendomsmæglerfirmaet Nicolaj Kejser sætter vi en ære i at sikre dig den bedst mulige bolighandel. Herunder den bedst mulige pris for din bolig/ejendom. Det handler her om at have fingeren på pulsen på boligmarkedet. Heraf et solidt kendskab til de seneste handler i området og på den baggrund sætte boligen til salg på professionel vis.
 
Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering
At sætte den rigtige udbudspris er dermed et af de vigtigste elementer i ejendomsmæglerens arbejde.
Hos Nicolai Kejser foretager vi en grundig og professionel gennemgang af din bolig/ejendom, før vi foreslår, hvilken salgspris du kan forvente. Det sikrer dig de bedste betingelser for at opnå et optimalt salg af din bolig/ejendom.
Tillid, troværdig, & ordentlighed er en del af vores dna, når det handler om køb & salg af ejendomme & boliger. Vi sælger med glæde de fleste bolig- ejendomstyper.
Geografisk dækker vi det meste af Sjælland, med fokus på Storkøbenhavn & Frederiksberg. Vi tager dog også med stor glæde en spændende ejendom til salg i Nord- & Sydsjælland også.
En salgsvurdering af din bolig hos os er helt gratis og uforpligtende, så kontakt os endelig, hvis du går med salgstanker. Ring til os på tlf. 40 44 74 64, eller send en email til nk@nicolajkejser.dk. Du kan også vælge at benytte formularen herunder hvis du ønsker at bestille tid til en gratis & uforpligtende salgsvurdering.

Bestil gratis & uforpligtigende salgsvurdering af din bolig her.

august 2021

MTOTFLS
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Vores arbejde er først gjort, når du som kunde er tilfreds med din bolighandel
Hvis du overvejer at sælge din bolig/ejendom hører vi meget gerne fra dig ganske uforpligtende. Hos Nicolaj Kejser møder du kompetente medarbejdere der gør en dyd ud af at sikre dig stor service & høj kvalitet omkring din bolighandel. Vi er et nystartet ejendomsmæglerfirma med stor erfaring fra mere end 500 bolighandler i bagagen og mange salgsrekorder gennem tiden. Går du med tanker om boligkøb i Storkøbenhavn eller på Frederiksberg er du også meget velkommen til at kontakte os, det kan være guld værd.
Salgsvurdering med fokus på tryghed og kvalitet
Hos ejendomsmæglerfirmaet Nicolaj Kejser går vi meget op i tryghed og kvalitet. Dette er hele vejen fra A-Z. Vi kommer uforpligtende og gratis ud og vurderer din bolig og hvis du ønsker, så sætter vi den også til salg. Vi har mange års erfaring og ved præcis, hvad der skal til for at skabe et sikker og tryg bolighandel. Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 40 44 74 64, eller sende en email til nk@nicolajkejser.dk