Ejendomsmægler Sydhavnen

Ejendomsmægler Sydhavnen hos Nicolaj Kejser. Vi kender hele København, herunder Sydhavnen, rigtig godt. Du kan sikkert og trygt lade os stå for salget af din bolig. En snak med os er altid uforpligtende, selv hvis du blot sidder med et par spørgsmål. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os på  tlf. 40 44 74 64 eller via mail nk@nicolajkejser.dk

Kvalitet og tryghed

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at sælge sin bolig. Uanset om man har boet der lang eller kort tid, så er boligsalg for de fleste forbundet med en stor økonomisk værdi. Derfor skal det være omfattet af både kvalitet og tryghed. Det finder du altid hos Nicolaj Kejser. Du/i er altid velkomne til at kontakte os. Også hvis du/i bare går med lidt spirende salgstanker og ønsker afklaring på nogle spørgsmål. Vi tilbyder endvidere med glæde en gratis og uforpligtende salgsvurdering af jeres bolig. På den måde kan i få et indblik i, hvad i ville kunne få for jeres nuværende bolig. Ydermere vil vi rådgive jer omkring den videre proces, såfremt i skulle ønske at gå videre med at sætte huset til salg.

Ejendomsmægler Sydhavnen - Nicolaj Kejser

Vi kender området rigtig godt og er klar til at sælge din bolig. Sydhavnen ligger godt placeret i København og er et attraktivt område, både tæt på indre by og natur. Sydhavn har sammen med andre dele af København været i vækst de senere år og sidder man på en bolig der, vil det være et attraktivt tidspunkt at sælge på, hvis man gør brug af en kompetent ejendomsmægler. Vi kender området særligt godt og kan rådgive dig hele vejen igennem forløbet. Vi har solgt over 500 boliger og ved derfor hvad der skal, for at få den helt rigtige pris i hus. På den måde får du mest for dine penge. Både ved os som ejendomsmægler, men også dit boligsalg generelt. Husk, at en snak med os er altid uforpligtende, så tøv derfor ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os allerede i dag