Vi glæder os til at møde dig og din bolig

Når det handler om ejendomme – hvad kendetegner så en dygtig sælger?
Jo, dybest set er det vel, at både sælger og køber er tilfredse med handelen – altså, at prisen er rigtig og at hele processen omkring handlen foregår nemt, hurtigt og problemfrit – uden ubehagelige overraskelser.
På den baggrund tør jeg godt sige, at jeg er dygtig til mit arbejde med at sælge boliger og rådgive mine kunder!
Jeg er oprindeligt bankuddannet og har været i Danske Bank i 7½ år. 10 år i ejendomsmæglerbranchen, heraf de 6 år i danbolig-regi, hvor jeg er oplært hos Holm & Hauberg. Her opnåede jeg én af danboligs bedste succesrater.
Jeg elsker mit arbejde, og det er en glæde for mig, hver gang jeg får en bolig til salg og naturligvis også, når jeg formidler et salg i en god dialog mellem sælger og køber.
Jeg nyder at møde nye mennesker – og jeg glæder mig til at møde dig.

Vores arbejde er først gjort, når du som kunde er tilfreds med din bolighandel.

Hvis du overvejer at sælge din bolig/ejendom hører vi meget gerne fra dig ganske uforpligtigende. Hos Nicolaj Kejser møder du kompetente folk der gør en dyd ud af at dig sikre stor service & høj kvalitet omkring din bolighandel. Vi er et ejendomsmæglerfirma med mere end 500 bolighandler i portoføljen og mange salgsrekorder gennem tiden. Går du med tanker om boligkøb i Storkøbenhavn eller på Frederiksberg er du også meget velkommen til at kontakte os, det kan være guld værd.

Bestil gratis & uforpligtigende salgsvurdering af din bolig her.

juni 2024

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930