Femte Juni Plads 12, 1., 2000 Frederiksberg

Ekstraordinær og indflytningsklar villalejlighed med store terrasser og egen have på suveræn adresse

På Femte Juni Plads kan I nu blive næste ejer af en ægte drømmebolig. Der er tale om en enestående villalejlighed i en gedigen murermestervilla fra 1928.

Jeres private gemakker breder sig over hele tre etager, og samtidig har I direkte udgang til de skønneste udendørsarealer. Her er altaner, store terrasser og en hyggelig privat have, hvor I kan nyde sommeren i helt private omgivelser. Hele herligheden ligger forsvarligt aflåst bag en elegant smedejernslåge.

Lejligheden er istandsat med stilrene materialer, og I vil opleve et ganske unikt hjem, hvor wauw-oplevelserne indtræffer, så snart man har passeret dørtærsklen. Der er i den grad kræset for detaljerne, og indretningsstilen repræsenterer en vellykket kombination af klassisk, herskabelig elegance og stramt, moderne design.

Planløsningen byder ind med utallige indretningsmuligheder, og det store boligareal er ideelt til børnefamilien, der drømmer om masser af plads og mange værelser.Der er alle muligheder for at indrette separate soveafdelinger med egne badeværelser, så både børn og voksne kan få plads og privatliv.

I førstesalsniveau er der et imponerende køkken/alrum med sjældent set loftshøjde, overdådige vægpaneler og direkte udgang til en stor, sydvendt veranda. Der er også to ensuite-stuer med smukke, herskabelige detaljer og et stort soveværelse med tilhørende walk in-closet og eksklusivt badeværelse med dobbeltbruser og badekar.

På 2. sal er der tre store værelser, endnu et badeværelse og et ekstra toilet.Her er hyggelige kroge, skrå vægge og fritlagte spær, som giver sjæl og charme til de store værelser. Samtidig har hele etagen et optimalt lysindfald takket være store skråvinduer og vinduespartierne mod de skønne balkoner.

Lejlighedens sidste etage er den velindrettede kælder, hvor I får nogle forrygende bonuskvadratmeter. Her er store, disponible rum, toilet, vinkælder og et praktisk vaskerum. Kælderen er det perfekte sted for teenagere, der ønsker ekstra plads og privatliv, men der er også oplagte muligheder for hjemmekontor, hobbyrum, træningsafdeling m.m.

Beliggenheden er helt i top, uanset om det er byens puls, grønne områder eller det rolige liv på villavejene, der trækker i jer. Her får I nemlig en attraktiv kombination af det hele. Der er blot 500 meter til metroen, som giver jer en direkte linje til Kongens Nytorv såvel som lufthavnen.

Alt i alt er der tale om en fantastisk smuk og stemningsfuld villalejlighed med ekstra store fordele - både hvad angår boligen og den eftertragtede beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.