Helsinkigade 18, 5. 4., 2150 Nordhavn

Lækker ejerlejlighed i Frihavns Tårnet i Nordhavnen

I det eftertragtede Århusgadekvarter ved Hamborg Plads i Nordhavnen ligger denne eksklusive ejerlejlighed, som nu kan blive jeres. Her får I et hjem, der er spækket med kvalitetsmaterialer og moderne løsninger kombineret med en helt særlig æstetik. Lejligheden rummer en stue med åben forbindelse til køkkenet, to værelser, et badeværelse og en stor altan. Velkommen til.

Jeres nye hjem ligger i den prisbelønnede ejendom Frihavns Tårnet, som er opført i en gammel silo og toner frem i Nordhavnen. Her har I adgang til et væld af tilbud i form af caféer, restauranter, butikker, havnebad og biograf, og I er heller ikke langt fra Nordhavn Station, pasningstilbud og Østerbro, hvor endnu flere fristelser venter. Til ejendommen hører desuden fire kajakker til fri afbenyttelse for beboerne, mulighed for leje af parkeringsplads ved konditaget Lüders og en fælles tagterrasse med udsigt til vandet & hele København.

Lejligheden ligger på femte sal, hvor I kan tage elevatoren op. Rundturen indenfor begynder i boligens hjerte, som utvivlsomt findes i det anseelige opholdsrum med stue og køkken. Her vælter dagslyset ubesværet ind gennem de høje vinduespartier og dørene ud til altanen, mens den gode loftshøjde også imponerer. Det flotte Designa-køkken med egetræsfronter er specialdesignet til lejligheden, og i kontrast til de moderne rammer får I noget af den velbevarede, rå beton fra siloen.

Videre kan I se frem til et dejligt soveværelse og et værelse, som begge er forsynet med franske altandøre. Afslutningsvis får I et fortrinligt badeværelse med indbygget armatur i brusenichen samt plads til vaskefaciliteterne. Det er ydermere værd at nævne, at der er gulvvarme overalt i lejligheden.

Nu mangler I kun at se den formidable altan med kig til solnedgangen i det fjerne, hvor der er god mulighed for at indrette med både havemøblerne, loungesættet og blomsterkrukker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.