Øster Søgade 30, ST. TV., 1357 København K

Velkomponeret lejlighed ved Søerne

Det er den fortrinlige udsigt til Sortedams Sø, den fantastiske beliggenhed midt i hovedstaden og boligens tårnhøje standard, der kendetegner denne formidable stuelejlighed på Øster Søgade 30.

Fra køkken-alrummet tilgodeses I af en skøn udsigt til Søerne og de karakteristiske, gamle ejendomme på den modsatte side af vandet. Samtidig er I placeret hensigtsmæssigt i forhold til byens mange muligheder, og kvarteret er spækket af hyggelige caféer, gode restauranter og et bredt udvalg af specialbutikker, ligesom det heller ikke skorter på grønne arealer. Østre Anlæg, Botanisk Have og Kongens Have ligger lige i nærheden. Bemærk også, at der er flere gode skoler i gåafstand.

I møder lejligheden i stueetagen af en klassisk ejendom fra 1883, der præsenterer sig med en sirligt dekoreret facade. Inden døre fortsætter den fornemme æstetik, hvilket ikke mindst skyldes den omfattende istandsættelse, hvor alt fra køkkenet og badeværelserne til gulve og vinduer er udskiftet. Elinstallationerne er skiftet inden for de seneste 10 år

Planløsningen centrerer sig omkring det store opholdsrum, hvor både stue og køkken er arrangeret i forening. Køkkenet er udført i et enkelt, stilrent design med hvide fronter og sorte bordplader, og på gulvet ses massiv asketræ. Ind gennem vinduerne modtages et fremragende lysindfald.

De fire værelser nås alle fra fordelingsgangen, og det samme gør de to badeværelser. Indretningen muliggør, at boligen nemt kan deles og bruges af det unge par, børnefamilien eller forældrekøbet.

Ejendommens fællesfaciliteter består af en hyggelig gårdhave med legeplads og havemøbler samt en cykelkælder, mens der til lejligheden også hører et depotrum, som er jeres alene.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.