L.I. Brandes Alle 10, 3., 1956 Frederiksberg C

Ualmindeligt smuk lejlighed på Frederiksberg

Nu kan du flytte til Frederiksbergs mest hyggelige gade, hvor der venter en imponerende lejlighed i herskabelig stil med stuklofter, flere altaner og et stort badeværelse samt et dejligt køkken. Beliggenheden bliver heller ikke bedre end lige her, hvor Gl. Kongevej befinder sig lige rundt om hjørnet.

Du kommer til at bo tæt på Landbohøjskolens fine park, kun fem minutters gang fra din hoveddør. Samtidig er du ikke langt fra Frederiksberg svømmehal, og efter få minutters gåtur kan du shoppe i Frederiksberg Centret, slentre en tur i Frederiksberg Have eller gå ned ad Gl. Kongevej og Falkonér Alle for at indtage et af de mange spisesteder.

Ejendommen er yderst velholdt, og allerede udefra bliver du mindet om, hvad lejligheden på tredje sal byder på. Stilen er herskabelig med stuk og højt til loftet og velholdte plankegulve, der i 2017 blev slebet og ludbehandlet. Du får en god planløsning med to stuer en suite opdelt af en flot fyldningsdør,
hvor der er oplagt at indrette henholdsvis spisestue og dagligstue. Det åbne kig gennem rummene skaber hertil en skøn atmosfære. Fra stuen er der adgang til en af lejlighedens fine altaner. Du får også et flot HTH-køkken med en fornuftig mængde skabsplads og nyt gulv lagt i 2020 samt to fine værelser, hvor der er etableret en skabsvæg i det ene. Fra det største værelse er det tilmed muligt at gå ud på lejlighedens anden hyggelige altan med samme vue over gaden og det grønne område tilknyttet ejendommen. Du får også glæde af et badeværelse med mørkt flisegulv og et luksuriøst spabad. I et depotrum ved siden af køkkenet, er der plads til vaskesøjle.

I gården venter jer et skønt udemiljø med kaniner og legeplads, og med i købet følger endvidere et nyttigt loftrum.

Ring til Nicolaj på 40447464 for fremvisning eller hvis du går med tanker om salg af din bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.