Tesdorpfsvej 26, 2000 Frederiksberg

Herskabsvilla 593 etagemeter

Drømmer I om at sætte jeres eget præg på en villa i et særdeles attraktivt kvarter på Frederiksberg, så har I muligheden netop nu på Tesdorpfsvej 26. Her får I en utrolig spændende planløsning med masser af værelser til hele familien, og huset råder i alt over 593 etagemeter.


Den store villa toner majestætisk frem på vejen med røde mursten, hvide vinduer og et rødt tegltag, og herskabsfølelsen er ikke til at tage fejl af. I bosætter jer på skøn villavej i smukke omgivelse og på den måde bliver I en del af det bedste af to verdener, idet den nære afstand til byens pulserende liv er lige indenfor rækkevidde. Der er eksempelvis få minutters gang til caféer, indkøbsmuligheder og Frederiksberg Have, og offentlig transport er også lige i nærheden.

Hallen er i sig selv fantastisk med den flotte, svungne trappe og over fire meter til loftet. Stueetagen og hele første sal er som en af de mange skønne detaljer prydet med et elegant sildebensparket, og i flere af stuerne er der bemærkelsesværdige stuk, som tager pusten fra en. Yderligere har dagligstuen en stemningsskabende pejs. Her er de rundede vinduespartier virkelig prikken over i'et, og de kan endda åbnes helt op, så fornemmelsen af ude og inde udviskes på fineste vis. I får også glæde af et badeværelse på hver etage samt et gæstetoilet i stueetagen. Kælderen rummer også både et køkken, et vaskerum og flere disponible rum.

Den hævede træterrasse kan give jer mange gode stunder om sommeren, med sol fra morgen til aften.

Et hus med uandende muligheder for den familie der har lyst til at renovere huset til perfektion

Ring for fremvisning til Nicolaj på 40447464.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.