Dagmarsgade 28, 3. 78., 2200 København N

1V’er med fantastiske fællesfaciliteter i Top House på Nørrebro

Tag del i fællesskabet og de tiltalende faciliteter, som kendetegner Top House på Nørrebro. Her udbydes nu denne etværelses lejlighed med stilren indretning, godt med lys og en altan som prikken over i'et. Der bor en del seniorer i ejendommen, og boligen er ideel til dig, som ønsker et nemt hjem i et område med det hele.

Du kan se frem til at bosætte dig i en ejendom, som frister med at have pool og tennisbane midt i byen. Hertil kommer en sauna og en stor have, mens du også vil sætte pris på den opvarmede parkeringskælder samt overdækket cykelparkering. Føler du omvendt for at trække dig tilbage, tager du bare plads på din egen altan, som med orientering mod sydvest beriger dig med masser af sol.

I selve lejligheden træder du ind i et åbent opholdsmiljø, hvor en halvmur skaber en naturlig opdeling til køkkenet. Sidstnævnte præsenterer sig stilrent med de støvgrønne fronter ledsaget af træbordpladen, som falder harmonisk ind med det gennemløbende trægulv. Køkkenet har desuden en opvaskemaskine. I stuen kan du eventuelt arrangere dig med en sovesofa, som sikrer flere funktioner, mens også et spisebord kan få sin plads. Til slut skal du se badeværelset med badekar og vaskemaskine. I 2020 er der skiftet radiator med rør.

Det er samtidig også værd at fremhæve beliggenheden, som placerer dig centralt på Nørrebro. Således kan du hurtigt bevæge dig omkring til fristende specialiteter, butikslivet og de rekreative områder såsom Nørrebroparken, BaNanna Park og blot lidt længere væk Assistens Kirkegård. Ved sidstnævnte findes desuden metrostop på Nørrebros Runddel, og du kan også gå til S-togsstation.

Kom og se nærmere på herlighederne. Bestil en fremvisning i dag ring til Nicolaj på 40447464

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.