Banebrinken 99, 3. 82., 2400 København NV

Veludnyttet 1V’er med lækker altan

På Banebrinken, blot 200 meter fra Emdrup Station, udbyder vi nu denne velproportionerede 1V'er. Den ligger på tredje sal og præsenterer sig lys og indbydende med en stor og lækker altan, hvor udelivet kan nydes i fulde drag. Dette er det oplagte valg for parret såvel som singlen, der elsker byens liv og gerne vil bo tæt på det hele.

Selve lejligheden byder på en tidssvarende planløsning med optimal udnyttelse af kvadratmeterne. Du får en entré med fast skab, et pænt badeværelse samt et stort og åbent opholdsrum, der kombinerer køkken, stue og soveværelse i ét. Som en lækker detalje er der gennemgående hvide, grebsfrie skabselementer i boligen, mens det flotte, originale fletparket fremstår pænt og velholdt. Tilmed har badeværelset et skønt badekar, der tilføjer lidt ekstra luksus i hverdagen.

Et stort vinduesparti strækker sig i hele lejlighedens bredde og sørger for, at lyset strømmer uhindret ind. I det ene hjørne af opholdsrummet har du det moderne køkken med en smart løsning med integrerede siddepladser, mens resten af rummet let indrettes i afsnit til sofaen, sengen og arbejdsstationen ved eksempelvis at opsætte en reol som rumdeler. Herfra er der direkte udgang til altanen, som er et dejligt sted at nyde de lune dage.

Med nøglerne til lejligheden hører brugsretten til gode fællesfaciliteter såsom vaskeri, tørrerum, cykelkælder og parkeringsplads, hvortil der fås ét P-kort.

Her kommer du til at bo kun få minutters gang fra Emdrup Station, hvor der er bus og S-tog, så du kan komme til Indre By på kort tid. På Emdrupvej ligger flere dagligvarebutikker, og der er flere grønne områder i nærheden såsom parken ved Emdrup Sø og Utterslev Mose.

Ring til Nicolaj på 40447464 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.