Sønder Boulevard 74, st. th., 1720 København V

120 Etagemeter 3v på Vesterbro

Vi afholder ikke åbent hus på denne bolig, ønskes en fremvisning så kontakt os endelig for at aftale tid til fremvisning.

Hvis I drømmer om en treværelses lejlighed med masser af potentiale samt en sublim beliggenhed på Vesterbro, så må I ikke gå glip af stuelejligheden med kælder på Sønder Boulevard 74. Adressens klassiske ejendom fra 1900 er blevet flot renoveret og fremstår smukt og har kort afstand til alt det, der gør hverdagen spændende.

Jeres nye hjem tilbyder jer en asymmetrisk, men veludnyttet planløsning med to værelser samt en rummelig stue, der godt kunne trænge til en modernisering. Det første I møder, når I træder indenfor, er fordelingsgangen, der inviterer jer ind i stuen. De mange vinkler tilfører opholdsrummet med et dejligt lysindfald en unik charme, der fortsætter ind på begge værelser, der er placeret på hver sin side.

På jeres vej ud til køkkenet passerer I det pæne badeværelse med separat brus og et indbygget spejl. Køkkenet er formentlig det, af boligens rum, der er mest regulært, og er indrettet i en U-form med hvide elementer samt et komfur fra 2021. Her er gjort plads til vaskefaciliteter.

Boligens trumfkort er de ekstra kvadratmeter i kælderrummet, I tilgår fra fordelingsgangen. I underetagen afsløres et disponibelt rum, der fik lagt nye fliser i 2017. Udover dette kælderrum, hører der også et depotrum til lejligheden, der er at finde i den fælles kælder.

I baggården kan I mærke roen på den forholdsvist stille vej i det behagelige og fredelige gårdmiljø med plads til cykelparkering. Dette transportmiddel kan blive jeres foretrukne, da det giver jer gode forudsætninger for at nå hurtigt rundt i storbyens travlhed, så I når alle hverdagens gøremål. Både dagligvareforretning og metrostation kommer I hurtigt til, ligesom I ikke har langt til de grønne områder i Enghaveparken.

Skal denne lejlighed være jeres? Ring til Nicolaj på 40447464 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.