Trekronergade 15A, st. ue., 2500 Valby

Luksuslejlighed med topbeliggenhed i Valby.

I Valbys eftertragtede Forfatterkvarter ligger denne fornemme og fuldstændig indflytningsklar villalejlighed, der ude såvel som inde præsenterer sig med en elegant æstetik og et herskabelig anstrøg. Velkommen til.

I bosætter jer på én af Valbys bedste adresser, og fra jeres kommende bopæl har I hverken langt til herlighederne på Frederiksberg eller Vesterbro. Området er kendetegnet af en fredelig, stille stemning, der endvidere kombineres med korte afstande til alt, hvad I måtte få brug for i hverdagen - herunder også gode forbindelser med offentlig transport - såvel som flotte, rekreative arealer.

Den karakteristiske ejendom, der undertiden kaldes Torneroseslottet, blev opført i år 1900 og fremstår med en facade, som prydes af et sand væld af detaljer. I 2017/2018 blev villaen opdelt i tre separate enheder, og den, som det drejer sig om her, er placeret i
stueplanet.

Som I træder inden døre, ankommer I til et smukt hjem, der centrerer sig omkring det særegne opholdsrum med egeplanker på gulvene, højt til loftet og et fremragende lysindfald. Her er stuen og køkken-alrummet arrangeret i åben forbindelse. Køkkenet er udført i en enkel, moderne stil med hvide, glatte fronter og massive træbordplader.

Den veldisponerede planløsning fortsætter med fire værelser, hvoraf det ene er et oplagt forældresoveværelse med egen udgang til en hyggelig, solrig terrasse. Hertil kommer to badeværelser, hvor den høje standard selvsagt også skinner tydeligt igennem.

Til ejendommen knytter sig slutteligt en fælles have, der deles med beboerne på henholdsvis første og anden sal, og det samme er tilfældet for et rum til opbevaringsformål i kælderen.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.