Møntmestervej 9, 3400 Hillerød

Dejlig villa på en lukket vej i Selskovkvarteret

I det eftertragtede Selskovkvarter i Hillerød møder I denne indbydende villa, som nu kan blive jeres nye hjem. Foruden den attraktive beliggenhed tæt på skoven og alle hverdagens nødvendigheder kan I se frem til et hus på 147 m2 samt høj lys kælder på 50 m2. Her får I blandt andet en stor vinkelstue, et køkken, tre værelser og to badeværelser, mens den arkitekttegnede tilbygning rummer et dejligt værelse med mange muligheder.

I bosætter jer på en lukket vej med flere børnefamilier og gode stisystemer i området. Her kan I nemt nå alle dagligdagens gøremål til fods eller på cykel, og i en radius af 300-400 meter finder I skole, daginstitutioner, indkøb og busstoppested. Endelig tager det få minutter at spadsere til skoven og et kvarter på cykel eller bus til Hillerød Station.

Den velholdte rødstensvilla fra 1967 er et Furesøhus, som i 1983 fik en flot tilbygning, hvor den unikke mellembygning forbinder de to bygninger.

Turen rundt i huset begynder i den store vinkelstue, hvor et skønt lysindfald strømmer ind fra de store vinduespartier og døren ud til haven. Her kan I samles i sofasektionens bløde møblement og rundt om spisebordet, og så er det tosidede køkken praktisk placeret ved siden af. Værelsesafdelingen består af tre værelser og det moderne badeværelse fra ultimo 2015.

Via den charmerende mellemgang kommer I til det sidste værelse beliggende i tilbygningen, som udgør et fantastisk rum med loft til kip, en hems og et sublimt lys. Her kan I indrette alt fra multirum til et stort hjemmekontor, og mangler I mere plads, er der foruden et pænt badeværelse, et viktualierum og vaskekælder også et stort disponibelt rum i kælderen.

Haven er anlagt med nydelig beplantning, og her kan I glæde jer til at indtage de to terrasser, hvoraf den ene er overdækket

Ring til Nicolaj på 4044 7464 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.