Tuborgvej 122, 2900 Hellerup

Villa med have, 192 etagemeter bolig i Hellerup

Det er Ejendomsmæglerfirmaet Nicolaj Kejser´s fornøjelse at byde jer indenfor bag den dekorative, klassiske facade på Tuborgvej 122, hvor I lige nu har chancen for at overtage nøglerne til en skøn villa fra 1943. Boligen fordeler sig over 96 kvm med tilsvarende kvadratmeter i kælderen, og overetagen består af et værelse, et badeværelse, et køkken og en dagligstue integreret med spisestuen. Kælderen supplerer med fire disponible rum, et tekøkken og et badeværelse. Velkommen til.

Samlingspunktet i hverdagen bliver dagligstuen, der får et gavmildt lysindfald fra de sydvendte vinduer og havedøren. Her kan indrettes med sofaarrangementet og spisesektionen, der kan stå foran den hyggelige pejs. Trægulvet er med til at skabe en indbydende atmosfære, og så er køkkenets areal funktionelt til, at I her kan etablere hverdagens spisebord.

Selve køkkenet vil I formentligt ønske at opdatere, ligesom flere andre steder i hjemmet kræver istandsættelse. I den forbindelse er det værd at nævne, at det er muligt at lave en tilbygning til villaen. Både badeværelset i stueetagen og det i kælderen er med gulvvarme, og så har flere af kælderens rum ligeledes trægulv. Dette gælder også under gulvtæpperne.

Prikken over i'et er haven med den dejlige, hævede terrasse, hvorfra I kan betragte græsplænen, hvor der nemt kan etableres en køkkenhave. Haven er lukket og privat, og så flytter I tæt på skøn natur ved Emdrup Sø og Svanemølle Bugt.

Både dagligvareindkøb, Emdrup Station og motorvejen ligger fordelagtigt, så I nemt kan tage turen til Københavns mange tilbud. På den måde får I fornøjelsen af de mange lækre restauranter, gode butikker og kulturelle oplevelser, der venter i hovedstaden.

Ekstra Info: Der er mulighed for at tilbygge huset med 28m2 boligareal, ved ansøgning & godkendelse af Gentofte Kommune.

Ring til Nicolaj for fremvisning på 4044 7464, der bliver ikke afholdt åbent hus på denne bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.