Amager Strandvej 122A, 2. th., 2300 København S

Eksklusiv Liebhaverbolig i 1. række til Øresunds blå bølger! Både altaner & tagterrasse!

Velkommen til dette eminente hjem, der er velegnet til alt fra den kvalitetsbevidste børnefamilie, til parret uden børn, der ønsker god plads, billedskøn udsigt og topklasse materialer. Boligens layout, gør det muligt både at tilføje eller fjerne værelser, alt efter behov og ønsker.

Uagtet mængden af superlativer i de kommende linjer, så kan en bolig som denne ikke retfærdigt beskrives med ord - den skal simpelthen opleves, mærkes og ses med egne øjne, og det anbefales derfor at booke en besigtigelse.

De 159 m2 byder bl.a. på nedenstående.

- Stor og rummelig entré, med indbygningsskab.
- 2 sydvendte værelser med franske altaner og udsigt til Øresund
- Ekstraordinært leverum i form af det store-og åbne køkkenalrum/stue.
- Eksklusivt luksus køkken fra tyske Warendorf med bl.a. motorluk på skuffer, elektronisk Dornbracht armatur (dosering, temperatur, etc.), hot/cold dispenser (Quooker), hårde hvidevarer fra Miele & Siemens, bl.a. vinkøleskab.
- Vaskerum/bryggers med Miele vaskemaskine og tørretumbler samt opbevaringsplads.
- Fra køkkenalrum og stue er der adgang til hhv. øst-og sydvendte solrige altaner med udsigt.
- Master bedroom med fransk altan og udsigt over Øresund, walkthrough-closet, badeværelse med badekar.
- Fra entréen adgang til endnu et lækkert badeværelse med bruseniche og Dornbracht armaturer.
- Eget rummeligt og aflåst kælderrum. Mulighed for tilkøb af privat parkeringsplads i forbindelse med kælder

Overalt i lejligheden er der gulvvarme, og med undtagelse af badeværelserne-og vaskerum/bryggers, flotte egetræsgulve. De mange og store gulv til loft vinduespartier lukker, dagen lang og året rundt, lyset, naturen og den betagende billedskønne udsigt indenfor. Dobbeltdørene til altanerne skaber i sommerhalvåret en fantastisk sammenhæng mellem inde- og udeliv.

Via. opgangens trappeløb og elevator er der adgang til den store fælles tagterrasse. Dele af denne kan reserveres til private arrangementer, og er indrettet med borde og bænke, loungemøbler og gasgrill til fri afbenyttelse.


Ejendommen:

Velkommen til Cavalet House, en af Strandvejens nyeste ejendomme med kun 24 eksklusive ejerlejligheder. Førend at ejendommen i år 2018 rummede nogle af områdets mest eksklusive lejligheder, hører en forhistorie som lædervarefabrikken "Hjort & Co". Ejendommens industrielle forhistorie fornægter sig ikke med de store vinduespartier, som strækker sig fra gulv til loft, ligesom at ejendommens dybde på ca. 15 meter giver store åbne rum og dermed en skøn rumfornemmelse. Uagtet af ejendommens "skelet" kan dateres tilbage til 1962, så er alt indvendigt helt nyt og af højeste kvalitet. Her får du alle moderne bekvemmeligheder, bl.a. aflåste opgange, dørtelefon med kamera, elevator, affaldsskakt med sug, gulvvarme overalt i boligerne, udsugning og i forbindelse med kælderen er der udover eget kælderrum, mulighed for at tilkøbe en privat parkeringsplads. Som prikken over i`et er der etableret stor fælles tagterrasse, indrettet med borde-og bænke, loungemøbler og grill, hvorfra der kan nydes en helt fantastisk udsigt over Amager Strandpark & Øresund. Der er mulighed for at reservere dele af tagterrassen til private arrangementer, ligesom at denne bruges flittigt i forbindelse med ejerforeningens sociale sammenvær.

Placeringen for byggeriet kan med rette betegnes som værende i "centrum" af Amager strand. Direkte overfor ejendommen finder du Amager Strandpark & Øresund, inden for 100 meter finder du indkøb, bager i form af Lagkagehuset, restauranter herunder Sticks'n'Sushi, kaffebar-og caféer, fitnesscenter, metrostation og skole.


Område:

Amager Strand har over de seneste 10 år udviklet sig til et af de absolut mest attraktive boligområder i København med meget god grund. Her er du i kort afstand til City, uanset om du ønsker transport via. bilen, cyklen eller Metroen, men samtidigt bor du omkranset af den mest fantastiske natur med Øresund & Amager strandpark som omdrejningspunkt, samt med et væld af arkitektoniske mesterværker som skulpturer. Amager Strandpark byder på et væld af aktiviteter og udover den åbenlyse mulighed for at nyde sandstranden og Øresunds bølger, findes bl.a. den ikoniske Helgoland Badeanstalt, udendørs fitness, minigolf, strandbibliotek, ishuse og kajakhotel, udlejning af kajakker, paddleboards, etc. Via. metroen når du Kgs. Nytorv på under 10 minutter og Københavns lufthavn på ca. 5 minutter. Langs Amager Strandvej, finder du den sydlandsk inspirerede promenade med siddepladser, dagligvarebutikker, fitness, caféer og restauranter, bl.a. Sticks`n`Sushi og Lagkagehuset. I den hyggelige og autentiske lystbådehavn, Sundby Sejl, kan du have båden liggende eller nyde et måltid i restauranten. Omend det er svært at forestille sig, vil den forsatte udvikling resultere i at her kun bliver endnu mere vidunderligt i fremtiden.


Kontakt os for aftale om besigtigelse af boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.