Blommestien 21, 4872 Idestrup

Byg drømme sommerhuset på stor byggegrund, fantastisk beliggenhed i attraktive Marielyst.

Hermed udbydes muligheden for at bygge det store drømme sommerhus evt. med swimmingpool, beliggende i muligvis det mest attraktive sommerhusområde i Marielyst. På den nyudstykkede adresse, Blommestien, er der fredfyldt-og naturskønt, men samtidigt kun få minutters afstand fra alle Marielyst attraktioner-og aktiviteter, herunder torvet, samt en af Danmarks absolut bedste badestrande. I sommerhalvåret gæster ca. 60.000 gæster ugentligt området, et tal der forventes at stige over de kommende år, ligesom at de kun vil få positiv effekt på områdets videre udvikling. Beliggenheden her er derfor yderest velegnet, uanset om du ønsker at bygge familiens kommende samlingssted eller et attraktivt sommerhus til udlejning. Denne grund er en af områdets største, hvorfor her er mulighed for at bygge ekstraordinært stort, eller blot nyde at have en ekstra stor grund omkring det kommende sommerhus, grunden er beliggende direkte til lille vandløb-og sø.

Nedenfor diverse oplysninger.

Bebyggelsesprocent: 10%
INGEN byggepligt.
Sommerhuszone
OBS: Tilslutningsafgifter er betalt af sælger (vand, kloak-og strøm)


Beliggenhed:

Marielyst, er en af Danmarks absolut mest populære feriebyer, hvilket så absolut ikke er uden grund. Her finder du alt hvad der behøves for en skøn ferie i det danske land, uanset om det er vinter, påske, sommer-eller efterår. Områdets fascinerende rå natur, den brede børnevenlige-og kridhvide sandstrand, det lækre hav og dets sandbund, Marielyst torv med restauranter & Caféer, hyggelige specialbutikker, gokart, minigolf, Padel tennis bane og street food. Området byder ydermere på flere dagligvareforretninger, put and take søer, golfklub, etc. En hurtig kører-eller lidt længere cykeltur, bringer dig til Nykøbing Falster og alle dens tilbud. Omend at her allerede er både fantastisk-og alt hvad der behøves, så vil udvikling forsætte med hastige skridt i forbindelse med etableringen af Femern-bælt forbindelsen, hvorfor at området også er yderst investerings egnet.

Læs mere om den skønne beliggenhed her, www.marielyst.dk


En ideel mulighed for hvem end der drømmer om at bygge sommerhus, på en af Danmarks bedst egnede-og mest eftertragtede beliggenheder. Kontakt os for yderligere information, eller kør selv forbi og oplev denne fantastiske grund og alle dens muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.