Pilehusvej 12, Kværkeby, 4100 Ringsted

Byggegrund på naturskøn beliggenhed i, Kværkeby, med kort afstand til Ringsted.

Byggegrund på naturskøn beliggenhed i, Kværkeby, med kort afstand til Ringsted. Indeholdt i udbudsprisen er at sælger varetager byggemodning, tilslutningsafgifter, etc.

Grunden sælges fuldt byggemodnet med skelpæle, el, og vand inkl. tilslutningsbidrag ført 1 meter ind på grunden. Byggemodning forventes afsluttes pr. d. 01.11.2022, hvor grunden kan overtages.

Stor byggegrund, beliggende som del af ny udstykket kvarter, i Kværkeby. Her er muligheden for at bygge drømmehuset, i naturskønne, trygge-og landlige omgivelser. Det nyudviklede kvarter, kommer når det er færdigt, til at bestå af 19 parcelhuse, samt en bebyggelse med 42 gårdhavehuse.

Sælger står for-og afholder udgifter til, byggemodning, tilslutningsafgifter ført 1 meter ind på grunden. Der overtages derfor en byggegrund, der er klar til opførelsen af drømmehuset. Bebyggelsesprocenten er jf. gældende lokalplan, 25%.

Beliggenhed: Ny udstykket kvarter i naturskønne-og rolige, Kværkeby. Beliggenheden byder udover frisk luft, ro og natur, på kort afstand til Ringsted, samt motorvejen til hhv. København, Fyn & Jylland. Kværkeby byder på attraktive friskole, en aktiv og engageret idræts-og borgerforening, samt skønne rekreative områder, bl.a. Kværkeby mose, Høed skov og Kværkeby fuglereservat. Ringsted nås på kort tid, uanset om du er i bil eller med den gode kollektive trafik, i Ringsted venter et væld af butikker, kultur og-restaurationer/caféer.

Kvarteret består af 19 parcelhusgrunde, hvorfor at der er varierende priser-og størrelser, kontakt medvirkende ejendomsmægler for yderligere informationer-og materiale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.