Amager Strandvej 114C, 2. mf., 2300 København S

Eksklusiv lejlighed med kig til Øresund, inkl. altan og privat plads i parkeringskælder.

Eksklusiv lejlighed med kig til Øresund, inkl. altan og privat plads i parkeringskælder.

Velkommen til denne eksklusive og yderst veldisponerede lejlighed, beliggende i Nordtårnet på Amager Strandvej.
Turen til 2. sal og dermed boligen, kan klares via. trapperne eller den mere bekvemmelige elevator, der selvfølgelig kører både fra den private parkeringskælder og den flotte opgang. Fra du åbner døren til lejligheden fornemmer du boligens gennemgående temaer, kvalitet, elegance-og optimal udnyttelse af plads. Ankomst i lille entré med plads til indbygningsskab og opbevaring af overtøj-og fodtøj, herfra direkte adgang til det dejlige køkkenalrum & stue. I køkkenet og stuen fornemmer du virkelig effekten af ejendommens karnapper, da de udover at give ekstra plads, levere et eminent lysindfald, et kig til Øresund & de arkitektonisk smukke naboejendomme og tillige giver adgang til den lille hyggelige sydvendte altan.

Centralt i alrummet finder du det eksklusive-og stilfulde køkken fra år 2020, sammenspillet mellem de hvide fronter og den italienske stenbordplade som også pryder bagvæggen er en fryd for øjet. Køkkenet kommer selvsagt med alle nødvendige hårde hvidevarer, herunder ny induktionsplade og køle/-fryseskabe fra år 2020. Skufferne lukker lydløst og elegant med lille motor, ligesom at der er praktisk udtrækskuffe i højskab der er oplagt til at gemme espressomaskinen eller andre køkkenmaskiner væk, så de ikke fortsyrer hverken øjet-eller arbejdspladsen. I forlængelse af køkkenet er der plads til stort spisebord, sælger har fået specialfremstillet spisebord med samme italienske stenbordplade som i køkkenet og dette kan efter nærmere aftale overtages af køber og den røde tråd forblive indtakt.

Fra stuen er der via. praktisk skydedør adgang til den ene værelse, dette med egen dør til den sydvendte altan og denne dør sikre tillige et fint lys i værelset. Størrelsen er god, uanset om behovet er et ekstra lille soveværelse, børneværelse-eller kontor. Værelset er etableret af sælger i 2021 og væggen sat ovenpå trægulvet, hvorfor at det er nemt at nedlægge værelset igen og dermed tilføje flere m2 til køkkenalrummet-og stuen. Lejlighedens master bedroom tilgås tilsvarende fra stuen, her er plads til alt det nødvendige og tilmed adgang til walk-in-closet.

Lejlighedens badeværelse, er tilsvarende den resterende del af boligen i topklasse, veldisponeret og super lækkert. Her er som i resten af lejligheden gulvvarme, ydermere rummelig bruseniche med rainshower, stilfuldt interiør, udsugning, spots og vaskesøjle fra Siemens.

Hele lejligheden byder på gulvarme, der nemt kan styres individuelt i de forskellige rum. Til lejligheden medfølger rummeligt-og aflukket depotrum, samt egen privat plads i parkeringskælderen.

Et eksklusivt hjem der er yderst velegnet til såvel den enlige, som parret-eller den lille familie.


Ejendommen: Velkommen til Nordtårnet, en af Amager strands mest spektakulære & eftertragtede ejendomme.
Placeringen for ejendommen, kan med rette betegnes som værende i "centrum" af Amager strand. På den anden side af strandvejen finder du Amager Strandpark & Øresund, inden for 100 meter indkøb, bager i form af Lagkagehuset,flere restauranter herunder Sticks'n'Sushi, kaffebar-og caféer, fitnesscenter, metrostation og skole. Ejendommen er elegant tilbagetrukket fra Amager Strandvej, hvorfor du ikke generes af hverken støj-eller trafik.

Ejendommens design underbygger områdets industrielle forhistorie, ligesom at materialevalget gør bygning modstandsdygtigt over for vind-og vejr. En ejendom af særdeles høj kvalitet og af designmæssig karakter som gør at den vil fremstå ligeså smuk i fremtiden. Adgangen til ejendommen sker via. elektronisk dør, og i smuk opgangsentré med spejl omkranset af træpaneler, her er postkasseanlæg og overvågning. I opadgående retning finder du de eksklusive lejligheder og i nedadgående retning den værdifulde kælder der byder på private parkeringspladser-og depotrum, uanset om du skal op-eller ned er der frit valg mellem trapperne-og den rummelige elevator. Ydermere byder ejendommen på dørtelefon med kamera, og affaldsskakt med sug. I stueetagen er der indrette hotellejligheder, som kan praktiske kan lejes hvis antallet af overnattende gæster overstiger lejlighedens antal af sovepladser. Omkring ejendommen er der grønt område med flot beplantning-og belysning, samt udendørs motionsredskaber.


Beliggenheden: Amager Strand har over de seneste 10 år udviklet sig til et af de absolut mest attraktive boligområder i København, og med meget god grund. Her er du i kort afstand til City, uanset om du ønsker transport via. bilen, cyklen eller Metroen, men samtidigt bor du omkranset af den mest fantastiske natur med Øresund & Amager strandpark som omdrejningspunkt, samt med et væld af arkitektoniske mesterværker som bygningsmæssige skulpturer. Amager Strandpark byder på et væld af aktiviteter og udover den åbenlyse mulighed for at nyde sandstranden og Øresunds bølger, findes bl.a. den ikoniske Helgoland Badeanstalt, udendørs fitness, minigolf, strandbibliotek, ishuse og kajakhotel, udlejning af kajakker, paddleboards, etc. Via. metroen når du Kgs. Nytorv på under 10 minutter og Københavns lufthavn på ca. 5 minutter. Langs Amager Strandvej, finder du den sydlandsk inspirerede promenade med siddepladser, dagligvarebutikker, fitness, caféer og restauranter, bl.a. Sticks`n`Sushi og Lagkagehuset. I den hyggelige og autentiske lystbådehavn, Sundby Sejl, kan du have båden liggende eller nyde et måltid i restauranten. Omend det er svært at forestille sig, vil den forsatte udvikling resultere i at her kun bliver endnu mere vidunderligt i fremtiden.

Kontakt os for aftale om besigtigelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.