Lyngbygårdsvej 47, st. tv., 2800 Kongens Lyngby

Fuldt møbleret lejlighed, stor altan og attraktiv beliggenhed!

Bolig: Flot 2 værelses lejlighed udlejes tidsbegrænset, fuldt møbleret og med alle nødvendigheder.
Lejligheden er beliggende i høj stueetage uden indkig, den ene side er beliggende mod den pæne bebyggelse-og dens parkeringsområde, stuen og dens altan mod grønt område og skole.

Lejligheden disponeres med lille fordelingsentré, hvorfra der er adgang til de øvrige rum. Herunder rummelig stue, indrettet med chaiselong-sofa, sofabord, spisebord til 4 personer, reol, skrivebord og tv-møblement med fladskærm. Fra stuen er der via. dobbeltdør adgang til den store sydvestvendte altan, beliggende mod grønt område og uden indkig fra andre boliger.

Køkkenet er pænt og holdt i stilrene materialer, med hvide låger. Køkkenet er af en god størrelse, med god opbevarings-og arbejdsplads, alle nødvendige hårde hvidevarer, herunder lille opvaskemaskine og mikroovn. Køkkenet kommer med alle nødvendigheder i form af gryder, pander, service, glas, etc. Lejlighedens soveværelse byder på det nødvendige, seng og rummeligt indbygningsskab. Badeværelset er pænt og funktionelt, med hvide fliser, udsugning-og spots.

Til lejligheden medfølger depotrum i kælder, hvor der ligeledes findes vaskeri. Foran ejendommen er der mulighed for parkerings. Ejendommen byder ydermere på pæne grønne fællesarealer, bl.a. med legeplads, bord-og bænke, grill, etc.

Beliggenhed: Ejendommen og dermed denne lejebolig, er yderst velbeliggende. Her er du centralt placeret i Lyngby, med kort afstand til det meste, men samtidigt yderst stille & roligt.
Indenfor 10 minutters gang når du Lyngby storcenter, Magasin, et hav af specialbutikker, hyggelige caféer og restauranter, samt Lyngby station hvorfra S-toget bringer dig til Nørreport på kun 20 minutter.

Lejligheden udlejes fuldt møbleret, for en tidsbegrænset periode med fleksibilitet. Det er ikke tilladt at ryge indendørs i lejligheden, eller holde husdyr. Lejligheden udlejes ikke til delebolig. Den forudbetalte husleje er inkl. A/C og dækker 1. md. af lejeperioden, samt de sidste 3 mdr. af lejeperioden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.