Ålholm Plads 5, 3., 2500 Valby

Flot, lys loftslejlighed med altan nær Damhussøen og Ålholm Station

Centralt i Valby midt mellem Damhussøen og Ålholm Station kan I nu overtage denne flotte loftslejlighed, der blev etableret i 2017. Der venter jer et fantastisk lysindfald, loft til kip med fritlagte bjælker og en vestvendt altan, hvorfra I kan nyde de mest magiske solnedgange. Glæd jer også til tre værelser, et stort opholdsmiljø og en skøn gårdhave.

Lejligheden har gulvvarme overalt og byder på en flot rød tråd med gennemgående gulve og skabselementer. Det kipførte loft giver en skøn rumfornemmelse, og de mange vinduespartier mod øst og vest sikrer et gennemtrængende lys. Opholdsmiljøet brillerer med et stilrent køkken med hvide, grebsfrie elementer, og herfra er der adgang til den vestvendte altan. Dertil kommer tre gode værelser og et badeværelse, som er rummeligt og moderne udført med metrofliser, der er ført op langs væggen i brusenichen. Her er desuden plads til at installere vaskefaciliteterne.

Foruden altanen venter jer også et lukket, grønt gårdmiljø, som foreningen for nyligt har investeret i.

I får en virkelig dejlig beliggenhed i Valby, hvor I er nær Frederiksberg, Valby Langgade og Peter Bangs Vej, der bugner af caféer, specialbutikker og meget mere. Samtidig er der kort afstand til Spinderiet og dagligvareindkøb, og pendleren er tilgodeset med den nemme adgang til bus, S-tog og metro. Endelig er der få hundrede meter til Damhussøen, Engdraget og Grøndalsparken.

Lejligheden er desuden en god investeringsmulighed, da den er omfattet af fri markedsleje ved udlejning. Bestil en fremvisning eller kontakt os for nærmere information allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.