Tuborg Sundpark 1, 1. th., 2900 Hellerup

Pragtudsigt over Øresund stille beliggenhed i Tuborg Sundpark.

Her er en unik mulighed for at bosætte dig med i et eksklusivt område tæt på både Hellerup og København. Lejligheden ligger på første sal og er istandsat i 2021 med ny tyverisikret hoveddør.

Der er elevator i bygningen og lave ejerudgifter samt egen parkering i kælderen, hvor du også finder et hvidmalet og opvarmet opbevaringsrum. Selve lejligheden byder på en god planløsning med to værelser og badeværelser samt et flot køkken og en fin stue - begge med adgang til store solrige altaner.

Køkkenet er fra 2021 og har mørke skabselementer med en hvid Corian-bordplade, som skaber en flot kontrast. Designet er sømløst med integreret varmluftsovn, køleskab og opvaskemaskine fra Asko samt en Witt-induktionskogeplade og stilren Silverline-emhætte. Fra køkkenet er der både udsyn til lystbådehavnen og adgang til en rummelig og sydvendt altan.

Lader du de store, franske dobbeltdøre stå åben, har du en direkte forbindelse ind i den lyse stue, hvor der god plads til spisebord og sofahygge - alt sammen med udgang til endnu en altan, der vender mod øst og hvorfra du har en ugeneret pragtudsigt til Øresund.

Lejligheden har to soveværelser, hvoraf det største har eget badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle med vaskemaskine og kondenstørretumbler fra Siemens. Lejlighedens andet badeværelse tilgås fra entréen, og begge badeværelser har væghængte toiletter af nyere dato.

Tuborg Sundpark 1 ligger i et særdeles lækkert område i charmerende omgivelser med vand til nærmest alle sider. Du vil være ganske tæt på Strandvejen og i gåafstand til blandt andet shoppingcentret Waterfront og de mange gode spisesteder i nærheden og er samtidig tæt på København i bil med offentlig transport, såvel som på cykel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.