Vimmelskaftet 36, 1., 1161 København K

Fashionabel City-lejlighed med fantastisk indretning og flot lysindfald.

Drømmer du om en eksklusiv ejerlejlighed midt i det pulserende storbyliv omgivet af ikoniske bygningsværker og et fantastisk kulturliv? Og søger du et hjem, hvor møblerne kan rykkes direkte ind i moderne rammer? Hvis ja, så er denne skønne City-lejlighed på Vimmelskaftet det helt rigtige.

Lejligheden breder sig over hele førstesalen i en særdeles velholdt etageejendom fra 1857. En idyllisk baggård gemmer sig bag ejendommens frontparti, og lejligheden er det oplagte valg for livsnyderne - singler såvel som par - der ønsker en ægte egoistbolig med masser af leverum.

I forbindelse med en konvertering fra erhverv til bolig er lejligheden blevet gennemrenoveret i 2012. Stilen er lys og indbydende med sine rene linjer og klassiske farvevalg. Dertil kommer et flot lysindfald, hvor især opholdsrummene er særligt privilegeret med adskillige vinduespartier.

Du bydes velkommen i en entré med flot skabsvæg, ligesom der er et praktisk depotrum med potentiale til walk in-closet, hvor sko og overtøj kan gemmes væk. Dernæst et nydeligt gæstetoilet med vaskesøjle og et fantastisk rummeligt køkken/alrum, hvor der er stilren køkkenindretning med grebsfrie moduler i den ene afdeling og et ekstraordinært diningområde med smukke spejlreoler og store vinkøleskabe i modsatte ende. Her er tale om et køkken/alrum i international kaliber, og der er desuden et stemningsfuldt kig til gaden.

I midten af lejligheden breder en stor stue sig. Her er utallige indretningsmuligheder og god plads til middagsselskaber ved langbord. Orienteret mod den fredfyldte baggård finder du en rolig soveafdelingen med et dejligt værelse og et ekstraordinært stort badeværelse med dobbeltvask, badekar og bruseniche.

Adressen repræsenterer et fantastisk roligt sted midt på Strøget, hvor der primært er tale om forbipasserende passage, som ikke giver anledning til støjende ophold. Du er derfor begunstiget med en attraktiv placering, hvor der heller ikke er nærliggende busstopsteder eller øvrig trafikstøj. Som prikken over i'et er der lydisolerede vinduer.

En gåtur på få minutter tager dig til et bredt udvalg af byens grønne åndehuller, Kongens Nytorv, Tivoli, Gammel Strand og Slotsholmskanalen, hvor du kan nyde en rolig stund ved vandkanten eller tage metroen videre rundt i hovedstaden. Det er også værd at bemærke, at der er mulighed for beboerlicens til parkeringshuset ved Israels Plads.

Beliggenheden appellerer til alle, der drømmer om et hjem i hjertet af København - her bliver det ikke mere centralt, og samtidig er adressen privilegeret med en ro, som er ganske unik for Indre By. Her venter dig med andre ord en fantastisk smuk og spændende lejlighed på en pragtfuld adresse.

Ring til Nicolaj Kejser for fremvisning på 4044 7464.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.