Tårnvej 89C, st. 36., 2610 Rødovre

Alletiders lejlighed for en studerende i Rødovre

Er du netop kommet ind på drømmeuddannelsen, og mangler du et sted at bo? Eller går du efter et hjem, der indeholder det essentielle uden at stjæle af din fritid til kedelige pligter? Så kig med, når vi åbner dørene til denne stuelejlighed på Tårnvej 89C i Rødovre. Lejligheden ligger i en ejendom, der er bygget i 1975, og med til boligen hører en lille terrasse og mange gode fællesfaciliteter, som du nu skal se nærmere på. Velkommen til.

Som du tilgår lejligheden gennem entréen, der har plads til den lette opmagasinering, møder du lige ud badeværelset, der er renoveret i 2020. Rummet har en ideel størrelse, hvor der er plads til hverdagen, og så er elementerne tidløse i nuancerne.

Videre rammer du køkkenet, der er fra Epoq i råhvide nuancer. Her er god opbevaring i flere skabe, og så kan måltidet nydes ved en mindre spisesektion, som du kan placere i umiddelbar nærhed. Køkkenet ligger som en del af stuen, hvor det videre er muligt at indrette med eksempelvis en sovesofa, så du både kan have gæster på besøg og gå til ro.

På terrassen får du plads til den udendørs spisesektion, der er skøn i sommerhalvåret, og her er nogenlunde afskærmet takket være frodige buske. Ved siden af lejligheden finder du ejendommens opbevaringsrum og vaskerummet, der er gratis at benytte.

Foran strækker sig grønne fællesarealer, der blandt andet indeholder en grillplads, en tennisbane, en fodboldbane og en legeplads, og så er du tæt på Rødovre centrums mange muligheder. Her kan du gå i fitness, ordne dagligvareindkøbene og besøge butikker, hvis du ikke foretrækker at gå eller løbe en tur om Damhussøen.

Du er endvidere i cykelafstand til Rødovre Station, hvor S-toget nemt tager dig til København. Har du bil, er der parkeringsmuligheder lige foran lejligheden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.