Skuffesalg ved Nicolaj Kejser

Vi har drømmeboliger klar til skuffesalg
Der er flere og flere ejendomme, der skifter ejer uden at være sat til salg i traditionel forstand.
Til gengæld ligger ejendommen diskret til salg i ’skuffen’, så vi, som sælger af ejendomme, kan fremvise din bolig til potentielle købere, der er interesserede i netop den type ejendom, prisleje og beliggenhed.
 
Har du en ejendom, du overvejer at sælge, hvis den rigtige køber indfinder sig – og som er parat til at betale den rigtige pris – så kontakt os.
 
Det samme gælder, hvis du som køber er på udkig efter en bolig i et specifikt område.
 
Måske har vi din drømmebolig i skuffen…
Vores arbejde er først gjort, når du som kunde er tilfreds med din bolighandel
Hvis du overvejer at sælge din bolig/ejendom hører vi meget gerne fra dig ganske uforpligtigende. Hos Nicolaj Kejser møder du kompetente medarbejdere der gør en dyd

Kontakt os allerede i dag

Hvad er skuffesalg?
Skuffesalg er, når en bolig ikke er til salg på forskellige boligplatforme. Heraf betegnelsen at have boligen i "skuffen". I mæglerbranchen generelt stod skuffesalg for ca. 11% af det samlede salg i 2019. Heraf er det ikke et helt ukendt koncept. Samtidig er det et koncept i vækst, da boliger solgt fra "skuffen" i 2015 kun stod for 5% af det samlede salg i mæglerbranchen. Altså en fordobling på blot fire år, hvilket må anses som en betydelig vækst. Hos Nicolaj Kejser beskæftiger vi os også med skuffesalg. Vi bestræber os generelt altid efter at møde vores kunder i øjenhøjde. Hvis du vil have sat din bolig til salg enten som skuffesalg eller på normalvis, så kontakt os endelig. En snak med os er altid uforpligtende. Vi tilbyder ligeledes gerne en gratis salgsvurdering.