Skuffesalg

Skuffesalg ved Nicolaj Kejser

Vi har drømmeboliger klar til skuffesalg
Der er flere og flere ejendomme, der skifter ejer uden at være sat til salg i traditionel forstand.
Til gengæld ligger ejendommen diskret til salg i ’skuffen’, så vi, som sælger af ejendomme, kan fremvise din bolig til potentielle købere, der er interesserede i netop den type ejendom, prisleje og beliggenhed.
 
Har du en ejendom, du overvejer at sælge, hvis den rigtige køber indfinder sig – og som er parat til at betale den rigtige pris – så kontakt os.
 
Det samme gælder, hvis du som køber er på udkig efter en bolig i et specifikt område.
 
Måske har vi din drømmebolig i skuffen…
Vores arbejde er først gjort, når du som kunde er tilfreds med din bolighandel
Hvis du overvejer at sælge din bolig/ejendom hører vi meget gerne fra dig ganske uforpligtigende. Hos Nicolaj Kejser møder du kompetente medarbejdere der gør en dyd

Bestil gratis & uforpligtigende salgsvurdering af din bolig her.

juni 2024

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Hvad er skuffesalg?
Skuffesalg er, når en bolig ikke er til salg på forskellige boligplatforme. Heraf betegnelsen at have boligen i "skuffen". I mæglerbranchen generelt stod skuffesalg for ca. 11% af det samlede salg i 2019. Heraf er det ikke et helt ukendt koncept. Samtidig er det et koncept i vækst, da boliger solgt fra "skuffen" i 2015 kun stod for 5% af det samlede salg i mæglerbranchen. Altså en fordobling på blot fire år, hvilket må anses som en betydelig vækst. Hos Nicolaj Kejser beskæftiger vi os også med skuffesalg. Vi bestræber os generelt altid efter at møde vores kunder i øjenhøjde. Hvis du vil have sat din bolig til salg enten som skuffesalg eller på normalvis, så kontakt os endelig. En snak med os er altid uforpligtende. Vi tilbyder ligeledes gerne en gratis salgsvurdering.

Sælger - det smarte valg
Såfremt du skal afskaffe dig med din bolig, og har tænkt dig at gøre det igennem et skuffesalg, så formår man at omgå de almindelige salgs kanaler. Her tænkes på markedsføring, hvor du slår din lejlighed eller hus op på bolig sider. I stedet ligger din bolig i den såkaldte ”skuffe” og venter i stedet på den helt rigtige køber. Denne køber er ofte villig til at betale en rigtig god pris. Så har du en bolig der er unik, måske lidt sværere at komme af med pga. placering, pris mv. så tag en snak med din ejendomsmægler. Måske de allerede har en køber til din bolig. Andre fordele er du kan spare en del kroner og øre på markedsføring, salær og at din bolig udviser et forkert signal fordi den har ligget på en bolig side i meget lang tid.
Køber - effektivt og nemt
Du har en visuel og fuldstændig nøje idé om, hvordan din næste bolig skal se ud, være placeret og mange andre præferencer. Derfor kan det også være et fuldstændig mareridt at finde den. Det tager tid, og det kan tage rigtig lang tid. Specielt hvis du konstant kigger på boligsider, og snakker med forskellige ejendomsmæglere. Det er udmattede og trættende. Tag en snak med os hos Nicolaj Kejser, hvad er det du søger i en bolig? Så vil vi altid have dig i tankerne når den rette bolig kommer til dig. På den måde skal du blot vente, og ikke bruge for meget unødig tid. Vi sætter en dyd i at du får dit behov opfyldt så hurtigt som muligt. Undgå dumme udbudsrunder, hvor du nemt kan blive skuffet. Tag i stedet hånd om din søgning med et skuffesalg. Find din drømme bolig med din lokale ejendomsmægler her hos os. Kontakt os på nk@nicolajkejser.dk eller 32 70 15 82.