C.F. Richs Vej 63, 2000 Frederiksberg

Sjældent udbudt patriciervilla på Frederiksberg

Frederiksberg er Frederiksberg, og det er slet, slet ikke København, selv om den er lige så omringet af København som brokvartererne Nørrebro, Vesterbro og Østerbro. Frederiksberg er beundringsværdige ejendomme, parkerne, slottet, dyrene i Zoo, restauraterme, caféerne, museerne, teatrene, kirken, alléerne, smukke tennisbaner, trendy butikker, Lorry, nærværet, musikken, fællesskabet og man kan blive ved, kan man. Frederiksberg har så stor en identitet og så meget at byde på, at selv København må være lidt misundelig. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Det er enhver ejendomsmæglers mantra, i søvne og på en helt almindelig mandag. Og de fleste kendere til Frederiksberg vil vide, at ejendommene på C.F. Richs Vej ligger på én af de bedste adresser. Det gælder især dem, der ligger på solsiden af vejen. Og det gør nummer 63, som er bygget i 1922 og renoveret af nuværende ejere.

Her er 238 m2 og en kælder på 100 m2. Det er et meget velholdt og klarsynet hus, som for 8 år siden fik solceller på taget. Kvartalselregningen er derfor på størrelse med prisen på en god flaske vin. Grunden er på 663 m2 og nem at holde. C.F. Richs Vej er en stille vej med kort vej til Metro og indkøb, kendt for at være kendt for de kendte.

Den ældre generation vil smile af navnet Rich. C.F. Rich & Sønner var en kendt kaffesurrogatfabrik, der producerede Richs- kaffeerstatning. I årtier var der mangel på kaffe, og det var dyrt. Men med Rich fik helt almindelige mennesker råd til at drikke kaffe. Richs kaffeerstatning kunne enten drikkes som fuld erstatning for kaffe eller blandet med kaffe.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.