C.F. Møllers Allé 16, 4. th., 2300 København S

Eminent udsigt, fantastisk lys, 2 store altaner, god planløsning & mulighed for 1 ekstra værelse! Skal opleves!

Bolig: Velkommen indenfor i denne fantastiske bolig, på en fantastisk beliggenhed i underskønne Ørestad. Planløsningen er ideel, uanset om du er parret med børn, parret hvor børnene er flyttet hjemmefra, eller måske du blot leder efter en velegnet lejlighed til udlejning. Bemærk at der på projektstadie har været mulighed for at tilvælge et ekstra værelse i lejligheden, dette kan nemt-og billigt etableres i forbindelse med stuen, se plantegning for illustration heraf.

Lejligheden byder på god-og rummelig entré, med indbygningsskab-og plads til overtøj-og fodtøj. Entréen leder til lejlighedens hjerte & leverum, det stor køkkenalrum/stue med åben forbindelse til køkkenet, de store gulv-til loftsvinduespartier lukker solen og den billedskønne udsigt indenfor. Hele 2 udgange til den ekstraordinært store-og solrige altan, orienteret mod vest med eftermiddags-og aftensolen, inklusiv de mest fortryllende solnedgange og med en eminent udsigt over Kalvebod fælled-og golfbanen, hele vejen til Islands Brygge og Københavns tårne & spir. I åben vinkel af stuen, finder du det funktionelle-og stilfulde køkken, med hvide fronter, elegant træbordplade og alle nødvendige hårde hvidevarer i stål. I køkkenet er der rigtig god arbejds-og opbevaringsplads, plads til stort spisebord og rig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt, ydermere udgang til den store altan.

Lejligheden byder på 2 rigtig gode soveværelser, begge placeret mod gården-og med plads til indbygningsskabe. Det ene værelse har ydermere adgang til egen altan, hvor morgensolen kan nydes. Lejlighedens pæne badeværelse, byder på alt det forventelige og herudover gulvvarme-og vaskesøjle.

Til lejligheden medfølger rummeligt depotrum i kælder, samt adgang til lækker fælles tagterrasse, beboerrum, cykelparkering og flot gårdanlæg med borde-og bænke, samt legeplads.


Ejendom: Velkommen til, Horisonten, en ejendom i høj kvalitet og elegant arkitektur, tegnet af Arkitema og opført i år. 2007. Ejendommen byder på alle nødvendige-og moderne faciliteter, herunder aflåste opgange, dørtelefon med kamera, digital opslagstavle, videoovervågning, affaldsskakt-og elevator. I ejendommens kælder, forefindes rummeligt-og aflåst kælderrum. Ejendommens flotte gårdanlæg byder på overdækket cykelparkering, borde-og bænke, samt legeplads. Ydermere lækker fælles tagterrasse, samt beboerrum. Udover den lange række af faciliteter-og bekvemmeligheder, så er en af ejendommens helt store aktiver, beliggenheden. Centralt i Ørestad-og direkte til Kavlebod Fælled, golfbanen og den skønne Bypark med boldbaner, legepladser, stisystemer, borde-og bænke, samt flot beplantning. Fra ejendommen er der kort til alt hvad der behøves, Metrostation, dagligvareforretninger, daginstitutioner-og skoler, restauranter-og caféer, Royal Arena og Fields med et hav af kæde-og specialbutikker, samt underholdning-og fitnesscenter.


Beliggenhed: Velkommen til, Ørestad, Københavns grønne & innovative bydel. At området i dag er blandt de mest attraktive, er intet under, her får du alt hvad du kan drømme om i den moderne-og bekvemmelige hverdag, tilmed omkranset af den smukkeste natur og med kort afstand til City. En ideel beliggenhed, for både unge-og gamle, familier-og enlige, her oplever du en fantastisk beboerdiversitet. Ørestad byder på fantastisk natur, gode daginstitutioner-og skoler, gymnasium, underholdning & kultur, restauranter & caféer, dagligvareforretninger og god offentlig transport, med flere metrostationer,busser-og tog. Kort sagt, alt hvad du behøver i en moderne-og bekvemmelig hverdag. Området udvikles forsat, hvorfor at her kun vil blive endnu mere fantastisk at bo-og opholde sig i fremtiden.

En bolig-og beliggenhed som skal opleves, kontakt os i dag for aftale om fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.